Услуги

Нашите услуги

Богат избор от VIP услуги, гарантиращи незабравими спомени и индивидуално отношение към вас, съчетано с приятни емоции.

Нуро масаж

Нуру масажът е вид еротичен масаж, произхождащ от Япония. Нуру масажът не само релаксира тялото, но и доставя голямо удоволствие на сетивата. Отдайте се на едно заслужено страхотно еротично отпускане и презареждане в опитната компания на нашите VIP масажистки.

Масаж тяло в тяло

Съчетаващ в себе си огромна доза еротика. използва се специален "гел", който улеснява масажирането на тяло в тяло. При този вид масаж фокусът физическият контакт между двамата души е ключов елемент, гарантиращ незабравимо изживяване и пълно отпускане на сетивата.

Масаж на четири ръце

Действието на масажът "Четири ръце" е същото, както при класическия цялостен масаж с тази разлика, че две масажистки, владеещи техниката на процедурата, едновременно масажират клиента. В резултат ефектът на релаксация се постига много по-бързо и ефективно.

Лингъм масаж

Целта на Лингам масажа е да заведем удоволствието до върховно ниво и да използваме мощната еротична енергия, за да постигнем максимален ефект на най-чувствителни ви зони. Този вид масаж е известен с това, че покачва допамина в мозъка и ви зарежда с много енергия.

Тантра масаж

Изкуството на масажа Тантра не е да доведе човека до оргазъм, а да го остави да се отпусне и да бъде приемник на удоволствието, за да може максимално да се постигне по-високо състояние на съзнание. Този акт може да засили интимността между вас и партньора ви.